Themabijeenkomst 'ondernemers & huisvesting' gemeente Leidschendam-Voorburg

CUSTOM Property Solutions verzorgt in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg en Beleid enzo BV de inhoudelijke invulling van de themabijeenkomst 'ondernemers & huisvesting'

December 2010
Het bedrijfsleven en de gemeente willen samen de sociaal-economische opgaven aanpakken in Leidschendam-Voorburg. De partijen zijn vertegenwoordigd in het nieuwe Platform Economie & Arbeidsmarkt.
Lees meer ...

Objectbrochure postkantoor Hilversum CUSTOM style

Voor het stimuleren van de verkoop van het monumentale postkantoor te Hilversum heeft CUSTOM Property Solutions de ontwikkelingspotentie gepresenteerd in een nieuwe stijl verkoopbrochure.

18 augustus 2010
In opdracht van TNT Real Estate heeft CUSTOM Property Solutions op basis van een doelgroepenanalyse en conceptstudies de herontwikkelingsmogelijkheden onderzocht van het te koop staande object aan de Kerkbrink te Hilversum.
Lees meer ...

Leegstandsaanpak verdiepingen Pegasustoren te Rotterdam

CUSTOM Property Solutions heeft een Plan Van Aanpak opgesteld voor het optimaliseren van de verkoopsituatie van ca. 1100m² kantoorruimte aan de Pegasusweg in Rotterdam Alexanderpolder.

Juni 2010
UBS, de eigenaar van het pand, heeft de over twee verdiepingen verdeelde kantoorruimten nu anderhalf jaar te koop staan. De verdiepingen zijn sinds de oplevering in 2001 nooit afgebouwd en bevinden zich in casco staat.
Lees meer ...
Pegasustoren
CUSTOM Property Solutions BV | Koningin Julianalaan 37 | 2273 JA Voorburg | M +31 (06) 111 023 04 | info@customps.nl