Gebruiker/huurder

Nieuwe bedrijfshuisvesting, dat doe je er niet even bij. Het huisvesten of herhuisvesten is een ingrijpend en langdurig proces.

Het kiezen van de meest geschikte locatie, financiering, het eventueel aanpassen en verbouwen, allemaal zaken waar u mee te maken krijgt. Daarbij gaat een verhuizing vaak gepaard met de implementatie van een nieuwe werkwijze.

U moet beslissingen over sfeer, uitstraling, interne en externe logistiek, verlichting, ventilatie, eten, drinken, datanetwerken, telefooncentrales, beveiliging, koeling, verwarming, duurzame energievormen, bureaus, kasten, archief en noem maar op.

Fouten in de planning leiden tot vertragingen. Verkeerde keuzes leiden tot extra investeringen op de lange termijn. Herhuisvesting is niet uw core business en dat moet u ook niet willen. CUSTOM Property Solutions verdiept zich in uw core bussiness. Wij begeleiden u naar huisvesting op maat. Wij beheren en adviseren u over financiele aspecten. Eerlijke en open communicatie is voor ons dan ook de enige weg naar het beste resultaat.
CUSTOM Property Solutions BV | Koningin Julianalaan 37 | 2273 JA Voorburg | M +31 (06) 111 023 04 | info@customps.nl